3DEXPERIENCE Forum BENELUX 15 maart 2017

Vanuit TechniaTranscat attenderen wij u graag op een nieuwe editie van het 3DEXPERIENCE Forum, georganiseerd door onze partner Dassault Systèmes. Dit inspirerende, en jaarlijks terugkerende, evenement zal plaatsvinden op 15 maart, aan boord van de SS Rotterdam.

Het 3DEXPERIENCE Forum is de ultieme gelegenheid om kennis te maken met de kracht en mogelijkheden van Dassault’s 3DEXPERIENCE platform, en u te laten inspireren door enkele aansprekende klant cases.

 

Programma

Op het 3DEXPERIENCE Forum inspireert Dassault u op het gebied van de nieuwste technologisch trends, ontwikkelingen rond het productportfolio, en maakt u kennis met enkele interessante klantcases van: Damen Shipyards, Meyn Food Processing Technology en Sitec. Als keynote speaker van de dag zal André Kuipers u mee op ruimtereis nemen en het programma afsluiten.

Het 3DEXPERIENCE Forum heeft als thema “Doing Business in the Age of Experience” en duurt van 10.30u tot 16.30u, waarna we afsluiten met een netwerkborrel.  Meer informatie over het programma en het evenement kunt u hier vinden.
Aanmelden

Als introducee van TechniaTranscat is deelname aan het evenement kosteloos, u dient zich enkel vooraf te registreren. Dit doet u door een e-mail daarin uw naam en contactgegevens te sturen naar: marketing@infostrait.nl
Vervolgens zullen wij zorg dragen voor verdere registratie.

Wij hopen u persoonlijk te mogen verwelkomen op 15 maart in Rotterdam, alwaar TechniaTranscat aanwezig zal zijn op de partnervloer om haar ervaringen als Dassault partner met u te delen.

Mocht u verdere vragen hebben neem dan gerust telefonisch contact met ons op 055-5348591 of stuur ons een email op het eerdergenoemde email adres.

3DEXPERIENCE Forum