Aan de slag bij TechniaTranscat

Mijn naam is Franke Meijers en per 1 juli ben ik werkzaam als consultant 3DS solutions binnen TechniaTranscat.
Binnen mijn studie Industrial Design Engineering aan de Universiteit Twente heb ik de master track Management of Product Development gevolgd die zich richt op de processen van productontwikkeling. Tijdens deze track heb ik kennis gemaakt met PLM en hierdoor was mijn interesse meteen gewekt! Tijdens mijn afstuderen bij Koninklijke Gazelle heb ik specifiek onderzoek gedaan naar configuratie management en een proof of concept product configurator ontwikkeld. Tijdens deze periode ben ik in contact gekomen met TechniaTranscat en zij konden mij na mijn afstuderen een uitdagende startersfunctie bieden met veel doorgroeimogelijkheden. Mijn focus zal binnen TechniaTranscat liggen op het 3DEXPERIENCE platform van Dassault Systèmes. Mijn doel is om de expertise binnen TechniaTranscat te vergroten en om deze te kunnen toepassen bij klanten.

Ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij TechniaTranscat? Bekijk de actuele vacatures hier. We komen graag met je in gesprek.

Franke Meijers