Geslaagd PLM Awareness event!

Afgelopen woensdag heeft TechniaTranscat wederom een PLM Awareness event georganiseerd. Tijdens deze sessies gaan we dieper in op wat PLM is, hoe deze processen kunnen worden toegepast en wat dit voor organisaties kan opleveren.

Tijdens deze sessie, die door TechniaTranscat op het hoofdkantoor van Dassault Systémes was georganiseerd, waren we met 25 participanten van verschillende organisaties aanwezig. Na een korte introductie van de grootste ontwikkelingen in de markt, was er ruimschoots tijd voor alle procesvraagstukken die van toepassing zijn op bedrijven uit de maakindustrie. Naast deze vraagstukken is er uitgebreid gesproken over hoe dergelijke veranderingen kunnen worden geïmplementeerd en hoe de participanten morgen intern aan de slag kunnen met de verbeteringen.

Doordat er veel verschillende partijen aanwezig waren bij de sessie, werd nogmaals aangetoond dat er veel overlap in de vraagstukken zitten. Na een aantal uur aandachtig luisteren en sparren, was er ruim de tijd om te netwerken met elkaar. We kunnen stellen dat de awareness sessie meer dan geslaagd is, vooral doordat er een open interactie was met veel discussie. Het succes werd bevestigd door de positieve feedback die we hebben mogen ontvangen, met een 8,8 als gemiddeld eindcijfer.

Indien u als organisatie ook worstelt met vraagstukken als interne procesverbeteringen, doorlooptijdsverkorting van producten en beter samenwerken in de keten, zou een awareness sessie zomaar iets voor uw organisatie kunnen betekenen. Voor deelname aan een event, verwijzen we u graag naar Awareness events om u aan te melden.