infostrait aanwezig bij Dassault Systemès EMEAR Sales Convention in Barcelona

Ook dit jaar was TechniaTranscat weer aanwezig bij het jaarlijkse sales event van 3DS. Naast de jaarlijkse updates en ontwikkelingen in het eco systeem van onze partner, zijn we dit jaar ook in de prijzen gevallen! TechniaTranscat heeft in 2015 het beste resultaat gehaald met betrekking tot het positioneren van de Industrial Solution Experience “single source for speed”.

Maar wat heeft u als onze gewaardeerde relatie daar aan? Deze prijs toont aan dat TechniaTranscat meer dan ooit op het juiste pad zit. Maar nog veel belangrijker: u kunt gebruik maken van deze kennis in uw ontwikkelingen!

Naast dit succes zijn er ook weer veel nieuwe ontwikkelingen in het 3DEXPERIENCE Platform, zoals o.a. nog betere mogelijkheden om multi-CAD te integreren en het PLM spectrum te verbreden in de gehele levenscyclus.

TechniaTranscat is naast de maak industrie ook actief in de Civiele Infra en Bouw (CI & B). De mogelijkheden in deze beide sectoren versterken ieder jaar en gedurende het afgelopen jaar zijn de ontwikkelingen voor een totaal geïntegreerde BIM oplossing ontzettend hard gegaan, waardoor dit geen belofte meer is maar realiteit. De oplossingen in het 3DEXPERIENCE Platform zijn zowel on premise als in de cloud te verkrijgen en we zijn als organisatie overtuigd van de kracht van de cloud in deze markt (CI & B). Indien u onder andere de mogelijkheden van deze toepassingen wilt vernemen, neem dan gerust contact op of meld uzelf aan voor het BIM Awareness event op 21 april 2016.