infostrait Awareness Sessie

Na (voor veel bedrijven turbulente) jaren, durven bedrijven weer vooruit te kijken. Voor veel organisaties is de wereld flink veranderd en ook het landschap waarin beslissingen worden genomen verandert continue. We leven in een wereld waar een vrijwel onbeperkte hoeveelheid informatie voorhanden is en waar de mogelijkheden letterlijk grenzeloos zijn. Maar wélke informatie heeft men nodig om de juiste keuzes te maken? Hoe werk je samen tussen afdelingen, maar ook in de keten? Wat voor impact heeft deze keuze voor de lange termijn op de organisatie? Veel vragen met nog veel meer antwoorden.

Om een gefundeerd antwoord te krijgen bij al deze vragen heeft infostrait de PLM Awareness sessie ontwikkeld. In deze sessie geven we middels een top-down benadering invulling aan de meest actuele uitdagingen binnen uw organisatie. Vragen als “Hoe kunnen we onze producten sneller op de markt krijgen?” en “Hoe kunnen we de totale kosten in de hand houden en competitief zijn in deze snel veranderende markt?”. Maar niet alleen deze bekende topics willen we ter tafel brengen, maar ook concreet invulling geven aan vragen; “Wat zou Product Lifecycle Management daarin kunnen betekenen?”, “Waarom zou dit interessant voor ons kunnen zijn?”. Met de PLM awareness sessie wordt u (beter) “aware” wat PLM inhoud: van requirements management tot service management, van Engineer-to-Order tot Configure-to-Order (en verder).

Ons doel is om met onze brede PLM ervaring in de maakindustrie concreet antwoord te geven op uw vragen. Om zo helder te krijgen waar de meeste (organisatie) groei te behalen valt.

We komen graag in gesprek om te bespreken wat uw organisatie zich ten doel heeft gesteld en welke uitdagingen u op uw pad tegenkomt. In dit gesprek lichten we u dan ook graag toe welke voordelen er zijn te behalen met PLM en wat onze “hands-on” aanpak is.