Meer hergebruiken en standaardiseren? Verhoog uw engineering efficiency binnen het 3DEXPERIENCE Platform! 

Bedrijven hebben te maken met een explosie aan informatie. Grip hierop krijgen is niet langer alleen een probleem van de IT afdeling maar is een strategisch onderwerp op de agenda van de directie. Binnen de maakindustrie zien we dat deze uitdaging nog moeilijker te managen is, doordat deze bedrijven verantwoordelijk zijn voor niet alleen het ontwerpen, maar ook het bouwen en servicen van hun producten, oftewel zij moeten alle info over de gehele lifecycle bij elkaar houden.

Doordat informatie vaak versnipperd door de organisatie actief is en er vele stakeholders betrokken zijn bij het ontwikkelen van deze producten is het van belang dat er één systeem is waar alle info bij elkaar komt. Niet alleen doordat info dan goed terug gevonden kan worden maar dat alle informatie ook op elkaar aansluit. Een van de grote uitdaging zit hem vooral op vlak van Multi-CAD, doordat er verschillende bestandstypes zijn van verschillende leveranciers in de keten is het van belang deze informatie bij elkaar te krijgen.

Om grip te krijgen op deze alsmaar groeiende informatie explosie zijn er nu ook mogelijkheden rechtstreeks binnen het 3DEXPERIENCE Platform. Met OnePart toon je alle informatie zowel binnen als buiten het 3DEXPERIENCE Platform met als grote voordeel dat je releveante informatie rechtstreeks kunt migreren naar het platform, zodat relevante informatie gemanaged kan worden over de lifecycle. Dit heeft als grote voordeel dat je meer info kan hergebruiken en standaardiseren, met als gevolg dat de engineering efficiency wordt verhoogt. Daarnaast zien we ook dat er bij organisaties met veel grip op hun productstructuur de performance van inkoop fiks wordt versterkt.

Om erachter te komen wat de kracht is van OnePart binnen het 3DEXPERIENCE Platform, neem gerust contact met ons op, zodat we mee kunnen denken in de uitdagingen binnen uw organisatie.