internal Sales

Nieuwe medewerkers infostrait stellen zich voor!

Nieuwe medewerkers binnen infostrait

Jens Cobussen
“Sind begin februari 2015 ben ik bij infostrait werkzaam als Support Consultant. Als ervaren horeca man vond ik het tijd om een carrièreswitch te maken, zo kwam ik de vacature Support Consultant van infostrait tegen. De kans om zo’n switch te maken komt tegenwoordig zelden voor, maar infostrait gaf mij deze kans zodat ik mijzelf verder kan ontwikkelen. Met mijn werkervaring vanuit de horeca, hoop ik onze klanten op een fijne manier te kunnen bedienen.

Sinds september 2013 ben ik begonnnen aan een deeltijd hbo opleiding informatica. Hier heb ik ondervonden dat mijn hart en ziel in de software ontwikkeling ligt, binnen infostrait kan ik me hierin verdiepen. Naast dat ik in de functie van Support Consultant werkzaam ben, werk ik ook mee in het ontwikkelings team. Wij zijn op dit moment vollop bezig met de nieuwtse gebruikersinterface van alfamail. Door de combinatie van mijn functie hoop ik de wensen van de gebruikers mee te kunnen nemen in het ontwikkel process om zo een brug te slaan tussen de gebruiker en de ontwikkeling van de software.”

IJsbrand Schipperus
Sinds 1 maart mag ik deel uitmaken van het gedreven team van Infostrait. Ik ben blij dat ik erbij ben en hoop mijn steentje bij te kunnen dragen. Voor Infostrait heb ik twee jaar als PDM en 3D CAD consultant gewerkt bij een Solid Edge reseller. Daar heb ik  veel bedrijven, van eenmansbedrijf tot multinational, van binnen mogen zien.

Ook mijn allereerste baan was bij een Solid Edge reseller, daar lag de nadruk van werkzaamheden echter op engineering en detachering. Ook daar heb ik veel verschillende bedrijven en werkwijzen mogen meemaken en hierdoor weet ik hoe het is om op een engineering afdeling te werken.

Waar een aantal mensen mij nog van kent is de baan die ik daar tussenin had, ik was toen applicatiebeheerder bij SAS Offshore, waar ze werkten met een combinatie van SmarTeam en Solidworks. Infostrait was daar mijn steun en toeverlaat in het optimaliseren van de SmarTeam omgeving aldaar.

Toen ik dus zag dat er bij Infostrait gezocht werd naar een ‘Functionele Consultant’ was mijn interesse gewekt. De kant die ik op wilde en de groeimogelijkheden waar ik naar op zoek was werden mij hier geboden.

Mijn grote interesse op het PLM vlak zijn de bedrijfsprocessen. Deze zijn overal verschillend, maar het is essentieel dat PLM er op  aansluit. De uitdaging om dit elke keer weer zo goed mogelijk voor elkaar te boksen ga ik dan ook graag aan.

In de eerste maanden zal ik bijspringen op lopende projecten en kleine nieuwe projecten oppakken. Op dit moment betreft dit nog vooral SmarTeam zaken. In de (hopelijk nabije) toekomst wil ik me zo veel mogelijk richten op implementaties van-, migraties naar-, en verbeteringen op Enovia V6.

Igor Kim
My name is Igor, I’m from Moscow. I have graduated the Moscow Institute of Physics and Technology, the Department of Molecular and Biological Physics. I’ve done my Bachelor Thesis at IBCh RAS and my Master Thesis at Joint Supercomputer Center of RAS. I was working with Dassault Systemes software since 2012 and have an experience on its implementation. Almost all my life I go in for different kinds of sports. I moved to Netherlands in 2015 to work at Infostrait. I’m going to improve skills, that I have, obtain a lot of new ones, become a nice team member and to improve myself in all possible directions.

Maarten Maris
Op 1 mei ben ik als interne sales begonnen bij infostrait.
Qua sales kom ik uit de opleidingsbranche en ik zie de markt waarin infostrait opereert als een nieuwe uitdaging om te leren kennen!
Ik hoop mijn steentje aan het salesteam bij te kunnen dragen en het team van infostrait in zijn totaliteit nog meer succes te kunnen laten behalen.
Daarnaast zal een deel van mijn werkvlak zich ook op het gebied van de marketing bewegen binnen de infostrait.

Kortom een plek en een functie met veel mogelijkheden en een al net zo tof team.