PLM Awareness sessie: actief & interactief aan de slag!

Op dinsdag 13 juni mochten we 13 deelnemers van verschillende organisaties verwelkomen bij onze PLM awareness sessie in Kasteel Maurick te Vught. In navolging van de eerste kennismaking met PLM tijdens onze Awareness-basis sessie zijn we op deze interactieve middag dieper ingegaan op de waarde van PLM voor uw organisatie en hebben we toepassingen geïllustreerd aan de hand van het 3DEXPERIENCE Platform.

Na een korte terugblik op de recente Awareness-basis sessie, waarin we trends en ontwikkelingen behandelden en de uitgebreide mogelijkheden van PLM in kaart brachten, hebben we de deelnemers deze keer meegenomen in een business case: actief en interactief reflecteren op de eigen business. Door de open houding van alle aanwezigen ontstonden interessante discussies en werd het belang van een PLM visie duidelijk. Het resultaat was een mini Business Value Assessment (BVA) waarin we de uitdagingen en problemen van de verschillende organisaties gezamenlijk konden “mappen” op PLM items en de 5 dimensies van het PLM maturiteitsmodel.
IMG_20170613_140604

 

 

 

 

 

 

 

In het tweede deel van de middag gaven we inzicht in de manier waarop TechniaTranscat een volledige Business Value Assessment bij de klant uitvoert en hoe een PLM implementatie project met de bevindingen uit deze analyse wordt opgezet.
Wilt u ook met PLM aan de slag maar weet u niet precies hoe te beginnen? Informeer naar de mogelijkheden!

 

IMG_20170613_130408

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het derde deel stond in teken van de ondersteunende functionaliteit in het 3DEXPERIENCE Platform. In een live demonstratie is de kracht van het platform getoond en hebben de deelnemers een indruk gekregen hoe de TechniaTranscat software producten complementair aan het 3DEXPERIENCE Platform worden ingezet. Meer weten over onze eigen producten? Kijk hier voor meer informatie.

De dag werd afgesloten met een netwerkborrel waar we inhoudelijk konden napraten. We danken alle deelnemers voor de geslaagde middag!

Had u ook willen deelnemen, maar heeft u deze sessie gemist? We organiseren deze gratis Awareness sessies meerdere keren per jaar. Kijk hier voor aankomende events of neem contact met ons op voor meer informatie.