PLM Awareness Basis – 5 april 2018

TechniaTranscat is de #1 knowledge company in PLM. Ons doel is om te zorgen dat onze klanten in diverse industriën op een zo’n efficiënt mogelijke manier hun producten kunnen maken. Maar wat is Product Lifecycle Management (PLM) nou eigenlijk precies? In deze snel veranderende markt zijn er vele uitdagingen waar PLM toegevoegde waarde kan leveren.  Echter zien wij vaak dat PLM binnen organisaties een “buzzword” is geworden. Bewustwording in wat PLM is en wat dit kan betekenen is van essentieel belang voor een degelijk PLM fundament voor groei.

Afgelopen donderdag 5 april organiseerden wij onze jaarlijkse PLM Awareness Basis sessie. Een sessie die volledig in het teken staat van bewustwording rondom de mogelijkheden van PLM en de beperkingen van PLM. We mochten meerdere organisaties ontvangen bij onze partner Dassault Systèmes in ‘s-Hertogenbosch.

We trapten af met een interactief gedeelte over de huidige uitdagingen en trends binnen de markt. Hoewel de organisaties anders waren in type en omvang, werd er al snel duidelijk wat de overeenkomstige uitdaging is: de klant. In de afgelopen jaren heeft de klant zich ontwikkeld als een veeleisende stakeholder in de lifecycle.

IMG_20180405_152343foto2 IMG-20180405-WA0001foto1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Product Lifecycle Management (PLM) is niet zomaar onstaan, maar vanuit een behoefte uit de markt om processen, kennis, data en informatie omtrent producten eenduidig globaal te kunnen beheren, oftewel de “single source of truth”. Een connectieve omgeving waarin organisaties en alle betrokken stakeholders en systemen (bv. ERP) met elkaar op een transparante en eenduidige manier samenwerken en verbonden zijn. Hoe wilt u uw organisatie volgens een single source of truth laten werken?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedereen doet PLM! Maar elke organisatie op zijn eigen niveau en manier. Doordat PLM is onstaan vanuit Engineering Product Management (EDM) en later Product Data Management (PDM) zijn in vele organisaties de basis modules van PLM bekend. Vanwege de modulaire opbouw is PLM een schaalbare oplossing, een “must” in de huidige markt om snelle organisatie groei te kunnen opvangen.

De aanwezige organisaties werden naast de vele informatie ook aan de tand gevoeld door de befaamde PLM quiz! Interactief en competitief werd er gestreden voor de ere titel! Onder het genot van een hapje en een drankje sloten wij de dag af! Wij willen u nogmaals allen danken voor uw aanwezigheid!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden rondom PLM? Schrijft u zich snel in voor een van onze sessies. in de reeks van Awareness sessies organiseren wij op 7 juni onze Awareness Advanced sessie. Deze sessie duikt dieper in onze oplossing van onze partner Dassault Systèmes, het 3DEXPERIENCE Platform. Naast dit platform zullen wij ook tijd besteden aan onze complementaire producten voor oa. integraties (integration framework).

 

Ook geïnteresseerd in onze sessies? Bezoek onze website.